Burgeromania

niedziela, 26 stycznia 2014 Brak komentarzy







   Fast food przeżywa swój renesans. Składniki najwyższej jakości, wykwalifikowani szefowie kuchni, designerskie wnętrza sprawiają, że miejsca kiedyś kojarzone niezbyt dobrze przeżywają swój wielki powrót .
   Kilka tygodni temu miałam przyjemność fotografowania karty dla restauracji Burgeromania w Radomiu. Mimo iż lokal jest niewielki, ma swój urok, urządzone ze smakiem wnętrze zachęca do spróbowania pikantnych przysmaków. Burgery przyrządzane w lokalu są wykonane z wołowiny Angus, odmiany najbardziej popularnej w USA, dającej specyficzny, wyraźny smak. Dodatki to warzywa najwyższej jakoś, podobnie jest z sosami, które przyrządzane są na miejscu. Kropką nad "i" jest domowe pieczywo.
   Właściciele postawili na jakość i smak, co owocuje dużą popularnością  Burgeromanii. Zachęcam do odwiedzin wyjątkowo mało "fast food-owej" restauracji.
 






Prześlij komentarz